Lakberendező Pillanatok – Gyárlátogatás: a fürdőszoba legyen élmény

Olvasási idő 2 perc

Izgalmas részfolyamatoknak lehettünk tanúi a hét elején a Duravit német gyárnál. A szaniterekkel, fürdőszoba bútorokkal foglalkozó cég ezúttal 15 embert hívott meg Magyarországról, hogy elmondhassa, mit tudnak jobban, mint bárki más.

A német márkák általában híresek arról, hogy a csúcsra törnek a minőségben, ebben itt sem volt lemaradás. A megfizethető, lakossági termékektől a luxus kategóriáig mindennel foglalkoznak. Majd írok egy összeszedett cikket a termékeiről, itt most csak pár benyomásomat szeretném megosztani veletek.

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

LUV

Az egyik, hogy azon felül, hogy minden termék akkurátus minőség ellenőrzésen esik keresztül, a finom részletek felett nem érdemes elsiklani. Ennek egyik legjobb példája az egyik új típusú termékük, a Luv. A skandináv letisztultság találkozik a variálhatósággal, mindezt magas minőségben prezentálják.

Duravit LUV mosdó

A fiókok belsejére is gondoltak, azon felül, hogy prémium minőségű vasalatokkal dolgoznak, a fiókok rendszerezését belső osztókkal segítik.

duravit luv design mosdó fiókja

Újdonságként jöttek be náluk a kvarc pultok is, de tömör fát is kérhetünk, ha arra vágyunk. Valójában bármilyen stílusban megállja a helyét a megfelelő anyag és színválasztással. Szerencsére mindent megtapogathattunk, kipróbálhattunk és körbenézhettünk.

Duravit LUV fürdőszoba mosdó türkiz alsószekrénnyel

Fibinger Zsuzsa Petra lakberendező

Lakberendező Pillanatok - Miért nem dolgozik a lakberendező ingyen Lakberendező Pillanatok – Miért kell a lakberendezőnek szorosan együttműködnie a kivitelezőkkel? 

Vélemény, hozzászólás?