Lakberendező Pillanatok – Bevásárló körút

Olvasási idő < 1 perc

Ma vásárolni voltam az egyik ügyfelemmel. Hogyan zajlanak ezek?

Én általában bevásárló útnak nevezem, de a legjobb szó rá az anyagok keresése. Ilyenkor nyakunkba vesszük a várost, és megnézzük, mi az, ami beleillene a koncepciónkba. Először a burkolatokkal kezdünk, hiszen sorrend szerint ezt rakják le először. Kérdezte egyszer egy ügyfelem, hogy feltétlenül a burkolat kell, hogy meghatározza a designt? A helyzet az, hogy mire a burkolatokat megyünk megnézni, már a koncepciónak készen kell lenni. Az ügyfeleimben még nem biztos, hogy ez kikristályosodik, nekem azonban már konkrét elképzelésem van, merre kell indulni.

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

A burkolatokat fontos időben kinézni, egyes gyártóknál akár 4 hétig is tarthat, mire burkolatokat tudnak szállítani. A tapéták is hasonló kategória alá esnek. Ha következő héten jön a burkoló, már régen lekésted a nem készletes darabokat. Ez kb. a kínálat 90%-a. Néha ennek örül az ember, mert legalább kevesebből kell választani, de ugyanakkor a jobban forgó termékekből tartanak készletet, tehát a közízlés fogja meghatározni, hogy mit vehetsz és neked nem biztos, hogy az a jó.

A mai napom tehát ezzel telt, egy kisebb fürdőszobába és WC-be néztünk kerámiát és tapétát. Jól olvastátok, tapétát. Muszáj, bonthatóság miatt. Viszont gyönyörű vízálló tapéták kaphatóak, találtunk közte olyat is, ami ügyfelemnek szimpatikus. Enyhén lilás, így  tökéletesen beleillik a koncepciónkba. Egyre alakul és szépül a lakás.

Fibinger Zsuzsa Petra lakberendező

<< Lakberendező Pillanatok – Levelet kaptam Lakberendező Pillanatok – Rend szeretés >>

[zsuzsi]
[ajanlat04]
[hirlevel]

Vélemény, hozzászólás?