Lakberendezés Nyíregyházán

modern-haloszoba-reszletek

Nem tudod, hogyan fogj hozzá a felújításhoz? Elakadtál valahol? Segítünk megvalósítani lakberendezési ötleteid, elképzeléseid.

Lakberendezés Nyíregyházán

Rohanó világunkban mindenre találunk megoldást az interneten, de profi segítséget már sokkal nehezebb találni. Csapatunk ezt a hiányt igyekszik pótolni, és segít eligazodni a kínálat tengerében, megkeresi a legjobb megoldást, ami egy térből kihozható, és profi segítséget nyújt egészen az első lépésektől az utolsókig.

Fotorealisztikus látványtervek lakáshoz

Miben tudunk segíteni?

Koncepció kialakításában, ami a tervezés gerince, bútortervezésben, burkolatokkal kapcsolatban, konkrét anyagok és elemek kiválasztása során, színekben és világításban.

Mikor érdemes velünk felvenni a kapcsolatot?

Sokan megvárják, hogy az épület falai álljanak, de már akkor is hasznos ötletekkel tudjuk segíteni az építész munkáját, ha még csak nagyon kezdetleges tervek vannak. Amennyiben a segítségünket szeretnéd kérni újonnan épülő vagy régi ingatlan felújításakor, mindenképpen azelőtt keress fel minket, mielőtt a villanyszerelő munkához látna, hiszen az elrendezés nagyban meghatározza a dugaljak, villanykapcsolók helyét, sok esetben pedig a világítást is.

Fotorealisztikus látványtervek lakáshoz

 

Hogyan zajlik a tervezés?

A helyszínre megyünk, ahol egy találkozó során felmérjük az igényeket és azt, hogy miben tudunk segíteni. Ennek a kiszállásnak az ára egyszeri 20 000 Ft. A találkozó során pontosítjuk a tervezés menetét. Általában 2 hétre van szükségünk, hogy látványterveket készítsünk az ingatlan méretétől és az igényektől függően.

A látványtervek számunkra virtuálisan körbejárható teret jelentenek, és általában egy kész koncepciót, ahol már látszik a kész elrendezés, a legtöbb anyag és forma, ami a véglegeshez hasonlít. Amikor ezek a látványtervek elfogadásra kerülnek, ügyfeleinkkel együtt anyagokat, bútorokat, burkolatokat, lámpákat válogatunk. Ha minden anyagot és bútort kiválasztottunk, kész terveket kezdünk gyártani a kivitelezők számára.

Mennyibe fog ez kerülni?

A tervezés árát a négyzetméterek és a funkciók bonyolultsága határozza meg, ezért minden esetben személyre szabott árat adunk, ami 4000 Ft/négyzetmétertől kezdődik. Minél kisebb azonban a tervezendő felület, annál több vele a munka, ezért 60 négyzetméter alatt Nyíregyházán és térségében nem vállalunk tervezést.

Amennyiben egyszerűbb kérdésekre keresel választ, időről időre Tanácsadói Napot szervezünk, ahol ezeket a kérdéseket felteheted. Részletek a linkre kattintva:

Kivel fogsz együtt dolgozni?

Fibinger Zsuzsa Petra lakberendező Káplár Nikoletta lakberendező Mészáros Máté kiviteli terv rajzoló
Fibinger Zsuzsa Petra
lakberendező
Káplár Nikoletta
lakberendező
Mészáros Máté
kiviteli terv rajzoló

 

Hogyan találsz ránk?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Nem találtad meg, amit kerestél? Nézd meg szolgáltatásainkat vagy blogunkat!

Vélemény, hozzászólás?