Lakberendezés Miskolcon

Lakberendezés Miskolcon

Miskolci ügyfeleinknek kétféle szolgálgatást tudunk ajánlani. Az egyik otthonról, fotelből megrendelhető, online, míg a másik személyes közbenjárásunkat igénylő szolgáltatás. Mindkét típusból vannak egyszerűbb és komplex szolgáltatásaink.

Online tanácsadás

Facebook csoportunk kifejezetten közösségi, online tanácsadásra lett kitalálva olyan ügyfeleinknek, akik szeretnek maguk tervezni, csak némi segítségre van szükségük.

Online tervezés

Az ország bármely pontjáról iénybe vehető, helyiségek szerint szétbontott lakberendezés. Otthonról, kényelmesen, kiszállási, felmérési díj nélkül.

Személyes tanácsadás

Miskolcon is elérhető személyes tanácsadásunk. Égető problémákkal kapcsolatban, 1-2 órás ötletelésre, közös anyag válogatásra is elérhetők vagyunk. 

Teljes tervezés + kivitelezés követése

A lakberendezés első ötletétől az utolsó dekorációig tervezünk és figyelemmel kísérjük az ingatlan alakulását. Ez a szolgáltatásunk mindent tartalmaz: a látványtervezést, a kivitelezési dokumentáció elkészítését, a megvalósulás követését és a folyamatos konzultációkat.

Lakberendezési tervezés

Számítógépes látványtervezésen túl tartalmazza a kivitelezéshez szükséges dokumentációk elkészítését is.

Látványtervezés

Személyes felmérés után körbeforgatható, lakberendezési szempontból átgondolt, számítógépes látványterveket készítünk a térről.

Nem találod, amit keresel? Kérdésed van?