Hogyan teremts otthont közösen, pároddal?

Hogyan teremts otthont közösen pároddal

Hogyan teremts otthont közösen, pároddal?

Az összeköltözés felett érzett boldogság mámorában úszva eleinte gyerekjátéknak tűnik a gondolat, hogy kialakítsuk közös életterünket, mely természetesen tökéletesen megfelel mindkettőnk elképzeléseinek. Lassan aztán kiderül, hogy nem mindenben értünk egyet és nehezen tudunk közös nevezőre jutni. Hogyan hidaljuk át a különbségeket, amikor az otthonteremtésről van szó? 

egy pár a közös lakásról álmodozik

Találd meg saját stílusodat!
Ahhoz, hogy ki tudjátok alakítani közös otthonotokat, mindkettőtöknek külön-külön is tisztában kell lennetek saját stílusotokkal.

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

Először azt határozzátok meg, hogy milyen színek tetszenek nektek, hogy milyen textúrákat képzeltek el a különböző enteriőrökben, csak ez után jöjjenek a kiegészítők, dekorációs elemek. Legyetek nyitottak, próbáljátok elfogadni egymás ízlését, nem kőbe vésett dolgokat kell lefektetnetek, mindig van lehetőség változtatni, ha valamivel nem vagytok elégedettek.

Inspirálódjatok együtt!
Gyűjtsetek inspirációt, nézegessetek képeket és mentsétek el azokat, melyek mindkettőtök szívéhez közel állnak. Beszéljétek meg mi az, amit biztosan szeretnétek és mi az, amit nem. Segít, ha megegyeztek, hogy hány dolog fér bele a keretbe, nehogy túlságosan nagy legyen a kavalkád, mert ha sok dolog tetszik nektek, melyek azonban elütnek egymástól, az csak még több fejtörést fog okozni. Egymás mellé téve is vizsgáljátok meg az elemeket, képzeljétek el az összképet!

színválasztás

Nem feltétlenül baj, ha nem egy tiszta stílust fog tükrözni a lakásotok, hanem keveredik benne a kettőtök világa!

Vigyétek bele egyéniségeteket!
Attól, hogy együtt laktok, mindkettőtöknek lehet saját kis világa. Lakásotok különlegességét nem a drága bútordarabok, az ízléses berendezési tárgyak, hanem a személyes dolgok varázsa adja, melyek igazán otthonossá varázsolják a fészketeket.

Vásároljatok együtt!
A közös tervezés után a legjobb dolog a közös vásárlás! Bútorok, tapéták, lámpák és függönyök kavalkádja, színek, textúrák és formák tárháza, csupa kaland a válogatás! Szánjatok rá időt, élvezzétek ki a lehetőséget, őrizzétek meg jó élményként az otthonteremtés minden szakaszát!

egy pár kanapét visz

Forrás: dconheels.com, elledecor.com, bostonmagazine.com,

Olvastad már?
Éljenek a pöttyök és a csíkok!
Hogyan válasszunk világítást – 1. rész

No Comments

Post A Comment