Egy hálószoba sötét oldala

Egy hálószoba sötét oldala fejléc

Egy hálószoba sötét oldala

Erről a hotelszobának tűnő, sötét hálószobáról aligha lehet megmondani, hogy nem valóság. Orosz látványtervezők alkotta enteriőrről készült részletgazdag képeket érdemes megnézni, hangulatos, férfias, mégis lágy alkotást láthatunk.

Míg a nemrég bemutatott Férfias design nyomában egy egészen letisztult, minimalista hálószobát mutatott be, most egy férfias, de inkább klasszikusabb vonású, inkább Art Deco jellegű hálószobát hoztunk.

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

Klasszikus, elegáns hálószoba

Azonban attól, hogy nem a valóságot látjuk, igenis jó ötletekkel találkozunk. A minták ismétlődését túl érdemes megnézni az álmennyezetet, ami nem csak frappáns világítási megoldást tár elénk, de a fém csíkokkal be is keretezi a funkciókat. Ezen természetesen segít az áloszlop és áthidaló is, ami szintén kapott a fém csíkból.

Az összehangolt, kissé egyforma textileket feldobta a tervező látványos dekorációval, tükrökkel, fém lapokkal, színében hasonló gyertyatartókkal, vázákkal.

Dekoráció hálószobában

Színek, vagy színek hiánya?

A kellemes összhatást a színek szinte monoton játéka adja, de ha közelebbről megfigyeljük, az ezüstös, réz és arany színeken túl a fekete-szürke árnyalataival találkozhatunk. A padló barnája pedig aláfesti a sötét bútorok adta teret. Mondhatnánk, hogy ez sötét hálószoba igazán színtelen, de valójában részleteiben felfedezhető rengeteg árnyalat. Ahol pedig az alapszín nem is tér el, gondoskodik erről a mesterséges és a természetes fény is.

Fekete nappali és hálószoba

Ahol már éppen unalmassá, egyhangúvá válna a tér, egy dekorációval megtöri a tervező, így bárhová nézünk, nem unatkozhatunk. Nem tér el azonban a színektől, ami nem csak, hogy összehozza, de fel is dobja a részletgazdag teret.

Fekete és sötét színek hálószobában

Ötletesek a fémcsíkok az asztalon is, tükrözik a falon és mennyezeten húzódó megoldást. Az ismétlődő dekorációk ritmust adnak, a lámpából, vázából, gyertyatartóból és szinte minden dekorációból kettő van, amitől otthonos lesz ez a sötét hálószoba.

Forrás: link

No Comments

Post A Comment